headerphoto

Smještaj

Poslije dana provedenog na planini, rijeci ili jezeru; poslije šetnje gradom i okolinom, poslije napornog treninga…, PRIUŠTITE SEBI ZADOVOLJSTVO!
U Kolašinu, gradu koji pruža idealne uslove za ljetni, zimski, kongresni turizam, a na prostoru bivse Jugoslavije pruža najbolje uslove za visinske pripreme sportista, nudimo kompletan smještaj.

Bijeli Potok

 


Turistička agencija „Eco-tours“ prepoznata je kao lider u incoming turizmu, aspecijalizovana  u oblasti eko turizma.  Već deceniju klijentima nudi veliki izbor usluga širom Crne Gore.
Za aktivne aranžmane koje nudi, agencija posjeduje vrhusku opremu poznatih svjetskih brendova. Ljubazno osoblje i iskusni vodiči učiniće Vaš aranžman nezaboravnim.

 

Crna Gora

prva ekološka država, svrstava se u grupu mediteranskih zemalja iako predstavlja i tipično planinsko područje u kome prostori iznad 1.000 m nadmorske visine zauzimaju čak 60,5 % njene teritorije. Posebno je veličanstven planinski vijenac Bjelasice i Durmitora koji je povezan živopisnim kanjonom rijeke Tare, najdubljim i najdužim u Evropi.